kennelskybar

Alla inlägg under februari 2010

Av Hanne Winninge - 14 februari 2010 17:56

Se vad fina de är mina vackra labradortöser. Space med döttrarna Scilla, Nike och gula Hayley.


  

ANNONS
Av Hanne Winninge - 14 februari 2010 14:00

Nej, det är inte något som har med Space att göra och nej min gråhåriga Älskade är faktiskt bara 38 än så länge. Ska chokladen verkligen stanna här hos mig?


Så säg mig nu: vad stod siffran 42 för!!!!???!!!

ANNONS
Av Hanne Winninge - 14 februari 2010 08:17

Idag är alla de små 8 veckor gamla och på fredag åker Molly och Milo. Lilla Signe stannar ytterligare några dagar och lösningen för Krokodil ligger väldigt nära. Det känns skönt att ha väntande hem till sina valpar och Krokodil har verkligen varit en sällsam historia.


Han är idag helt obehandlad och har varit de senaste 6 dagarna. Inga droppar, inget ögonvatten, ingenting. Veterinär Eva Gustavsson tror att det skulle kunna h varit en tillfällig KCS orsakad av en virushistoria, nu hoppas jag att hon har rätt på den punkten. Det finns inget mer än väntan att göra, vid 6 månaders ålder kan vi få kvittot på om han faktiskt är lika frisk som alla de andra och det enda som hände var att han gav sin uppfödare "a good fright". Schirmers test är nämligen inte tillförlitligt på valpar under sex månader.


Men ni är för dåliga på att gissa! Ingen har rätt hittills, jag har fött upp 52 bedlingtonvalpar, Space har mindre än 42 dagar kvar nu och snön ...ja den skiten verkar vara här för att stanna. Nej fler gissningar mottages annars är chokladkakan min! Moahahahaha.....

42

Av Hanne Winninge - 10 februari 2010 07:27

42! Det är inte steg, som i Birgitta på Meadowlarks blogg. Hon går 17000 steg per dag. Jag gör vare sig det eller så få steg som 42. 42 är något helt annat.


Du kan väl ta och slänga in en gissning, så får vi se vad du tror det är. Pris utlovas! 200 gram Marabochoklad av valfri sort skickas till vinnaren.
Av Hanne Winninge - 9 februari 2010 07:18

Jag vet att labradår och låvar egentligen stavas med O men det struntar jag i. Min labradår har låvat mig alla sina år och för det kan man inte annat än vara så omtumlande själaglad att man faktiskt kan bli religiös för mindre.


Att ha en trogen vän, att ha en lacksvart hund vid sin sida, att titta ner i ett par kloka ögon (visserligen med den äldre hundens lätta blå dis) och veta att man har den allra bästa av hundar, det är inte alla förunnade. Men jag vet och för det är jag evigt tacksam! Space har lovat mig alla sina år och jag ska förvalta dem väl. Hittills har hon gett mig 7 och jag vet att hon lovat mig lika många till. Det måste hon!


Här vilar hon sig, väl placerad bredvid spisen....
  

Av Hanne Winninge - 9 februari 2010 07:03

Idag ska jag hämta ut stamtavlorna, men det såg rätt och riktigt ut på HundData iaf. Det är full fart inne i hundrummet. Bästa buset nu (förutom att terrorisera närmsta bror/syster) är att riva sönder alla tidningar till egen kiss och bajskonfetti. Party!


De är alla helt ljuvliga och det känns vemodigt att säga farväl till en ras som jag haft i snart 20 år. Men vilket farväl man gör när man får lov att njuta obehindrat av 4 gråa dunbollar!


Titta får ni se.


        

Av Hanne Winninge - 7 februari 2010 13:31

Space är hungern personifierad när hon är dräktig. Inatt tog hon sig för att plundra fruktkorgen. 7 oskyldiga kiwis fick sätta livet till.

Undrar om man blir hård i magen av alla pälsen?

Av Hanne Winninge - 6 februari 2010 09:24

De små krypen är nu snart 7 veckor, imorgon iaf. De far som skottspolar över golvet och nu har 2 av dem dristat sig till att kliva över kompostgallret, vilket gör att de nu får hela hundrummet för sig själva. Jag vill ju inte att de ska sakada sig när de flänger över gallret.


Gissa vilka två som klättrar som apor i träden?


Milo och Molly!


Vi har beställt veterinärbesiktningstid och SKK har skickat registreringspapprena, så nu kan ni se de små via Hunddata. På måndag kan jag hämta ut stamtavlorna och börja sätta ihop de smås foldrar. Ganska trevligt pyssel.


Då det gäller labradorerna så är Hayley just nu degraderad till privat pip och tuggleksak för bullterriern Bacon, medan mamma Space hänger sig åt sina mamaplikter. Dessa plikter sträcker sig numera till att ligga på soffan, stjäla mat och se präktig ut. Jaså skulle man kanske skriva dräktig istället?


God helg på er alla och välkomna hit imorgon Helena och gänget!!!


PS! Själv ska jag heja på Anders Ekborg i kvällen schlagerfestival...

Presentation


Välkommen till kennel Skybar och min blogg. Jag skriver om ditten och datten, mest om hundar och allra oftast om miniatyrbullterrierna Bacon och Yihoo. Fast jag föder förstås upp arbetande jaktlabradorer...

Fråga mig

22 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du om de nya utställningsreglerna?
 Bra, lätta att hänga med på.
 Man får väl lära sig, men just nu är det lite krångligt.
 Jag saknar att de inte placerar 5 hundar.
 Varför inte ändra till FCI-regler direkt?
 Vad då är det nya regler?
 Excellent borde betyda att man fått CK...

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kennelskybar med Blogkeen
Följ kennelskybar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se